Pages

Pages

Belajar Cara Menjahit Baju Kurung Sendiri Hanya Dari Rumah

Ingin Belajar Cara Menjahit Baju Kurung Sendiri Hanya Dari Rumah Anda?


Mungkin segelintir daripada anda ingin belajar cara menjahit baju kurung tetapi tidak mempunyai masa yang sesuai untuk mempelajari teknik-teknik jahitan. lagi pun untuk belajar cara menjahit baju kurung memerlukan kos yang mahal untuk menanggung kelas-kelas jahitan yang anda sertai.

Jadi untuk itu, telah keluar satu panduan khas untuk anda mempelajari cara menjahit baju kurung dan juga mempelajari teknik-teknik jahitan tanpa perlu keluar rumah dan yang penting sekali anda boleh belajar cara menjahit baju kurung mengikut kesesuaian anda sendiri.

Panduan Cara Menjahit Baju Kurung

Dengan adanya panduan ini, anda tidak perlu mengeluarkan kos yang mahal untuk sertai kelas-kelas jahitan kerana dengan hanya sekali pelaburan sahaja untuk panduan ini anda sudah boleh belajar cara menjahit baju kurung anda sendiri hanya dari rumah sahaja.


Kelebihan Panduan Cara Menjahit Baju Kurung

Di dalam panduan ini anda akan pelajari dari asas cara menjahit baju kurung sehinggalah anda dapat siapkan sehelai baju kurung anda sendiri. Malah bukan itu sahaja, terdapat beberapa panduan menjahit baju kurung iaitu tradisional, moden dan riau.

Berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai panduan ini klik sahaja pautan ini Panduan Baju Kurung

1 comment

April 8, 2013 at 2:35 PM

Jika anda berminat untuk menambah pendapatan dengan mengambil upah menjahit baju kurung moden atau baju melayu moden serta ingin menjahit baju sendiri, anda bolehlah belajar menjahit baju kurung moden dengan panduan ini yang lengkap dengan illustrasi, teks penerangan dan gambar sebenar yang menjadikan pembelajaran anda MUDAH, MENARIK dan PRAKTIKAL.

Sila KLik Sini

Post a Comment